Eidsvoll Pulverlakk setter farge på din tilværelse. Har du behov for å lakkere noe i stål eller aluminium, så ta kontakt med oss.

Vi har mer enn 30 års erfaring med pulverlakkering, og utfører like gjerne små lakkeringsoppdrag som lakkering av store produktserier, i vårt moderne lakkeringsanlegg.

Vi gjør pulverlakkering enkelt ved at vi organiserer transporten for deg. Vi har nettverk av lastebiler på hele Østlandet. Ta kontakt, så organiserer vi opphenting av det du ønsker å lakkere.

Pulverlakk har unik kvalitet, god værbestandighet og meget gode mekaniske egenskaper. Pulverlakk er en meget miljøvennlig lakkeringsmetode ettersom lakken er fri for alle løsningsmidler, noe som igjen skaper et bedre ytre og indre miljø. ​Pulverlakk er tilgjengelig i et nesten ubegrenset utvalg av farger og teksturer. Har du ønsker om lakkering i spesielle RAL- eller NCS-fargekoder, så skaffer vi til veie dette fra internasjonalt anerkjente lakkprodusenter.

​I vårt anlegg blir produktene kvalitetssikret og kontrollert fra start til slutt. Selve pulverlakkeringen skreddersys etter ditt behov og dine spesifikasjoner. Vi er kjent i markedet for korte leveringstider for våre faste kunder.

Man sparer altså arbeidsmiljøet og har med god renseteknologi mulighet for å gjenvinne slik at svinnet blir lite. Dette er spesielt gunstig ved større serier og kan gi vesentlige kostnadsreduksjoner.

Ønsker du å kontakt oss?

Klikk her for å ta kontakt med oss.